Toimitilat haussa?

Spacer auttaa sinua löytämään liiketoimintaanne tukevat toimitilat!

Lähdemme aina liikkeelle tarvekartoituksesta, jossa pyrimme tunnistamaan tilanteen ja teidän toimitila-tarpeet mahdollisimman tarkasti. Tarvekartoituksen jälkeen etsimme markkinoilla vapaana olevien tai vapautuvien tilojen joukosta teille sopivat vaihtoehdot.

Teille räätälöityä toimitilaa etsiessä hyödynnämme verkostojamme sekä erilaisia tietolähteitä ja digitaalisia työkaluja siten että vapaat tilat – portaalien/sivustojen ja suurten tietomassojen läpikäynnin sijaan voimme käyttää aikamme tiloja etsivän yrityksen tarpeiden ymmärtämiseen ja tarkentamiseen sekä laadukkaan ratkaisun löytämiseen.

Tiedostamme myös sen, että parhaan mahdollisen tilan löytäminen voi edellyttää olemassa olevan tilan muokkaamista, jolloin oikeanlaisen ja muokattavan kohteen löytäminen on oma haasteensa. Kiinteistöalan kokemuksemme avulla tunnistamme nämä sudenkuopat, saavuttaen samalla teille parhaan lopputuloksen.

Palvelumme ovat maksuttomia toimitiloja etsiville yrityksille ja räätälöimme tilanteeseen sopivimmat ratkaisut aina erikseen juuri teidän tarpeisiin sopiviksi.

Oli sitten tarpeesi pieni tai suuri, ole yhteydessä meihin ja laitetaan tila-asianne kuntoon jo tänään!

© Spacer Technologies Oy 2022

Y-tunnus 3128601-3
Puh. 045 276 3157