Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Laadittu 27.5.2020. Viimeisin muokkaus 26.11.2020.

Tässä tietosuojaselosteessa kerrotaan, miten Spacer Technologies Oy käsittelee yritys- ja yhteisöasiakkaidensa yhteyshenkilöiden, yksityisasiakkaiden, potentiaalisten asiakkaiden ja muiden palveluidensa käyttäjien henkilötietoja sekä muita (ei-henkilökohtaisia) tietoja.

Tätä tietosuojaselostetta sovelletaan kaikkeen Spacer Technologies Oy:n palveluiden ja tuotteiden tarjoamiseen ja käyttämiseen. Spacer Technologies Oy sitoutuu noudattamaan henkilötietolakia sekä muita toimintaan sovellettavia lakeja ja säädöksiä, jotka ohjaavat henkilötietojen käsittelyä, sekä käsittelemään henkilötietoja hyvän tiedonhallinta- ja tietojenkäsittelytavan mukaisesti.

1. Rekisterinpitäjä

Spacer Technologies Oy

Y-tunnus: 3128601-3

Maapadontie 2 A 9, 00640 Helsinki

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Lauri Hämäläinen

lauri.hamalainen@spacer.fi

3. Rekisterin nimi

Spacer Technologies Oy:n henkilötietojen käsittelyä markkinoinnissa ja asiakassuhteissa koskeva henkilörekisteri.

4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on rekisterinpitäjälle kuuluva oikeutettu etu käsitellä tietoja markkinoinnissa sekä viestinnässä. Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteiden hoitaminen, yhteydenpito, markkinointi sekä myynti että kiinteistönvälitystoimintaa harjoittaessa lainsäädännön edellyttämät toimenpiteet asiakkaan tunnistamisesta.

Henkilötietoa kerätään rekisteröidyltä itseltään ja julkisista lähteistä, kuten internetistä yritysten julkisilta verkkosivuilta, verkon yhteisöpalveluista tai muista vastaavista rekistereistä.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisterissä käsitellään seuraavia tietoja:

  • Henkilön nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja titteli tai tehtävänkuva
  • Työnantajayritystä koskevat tiedot, kuten yrityksen sijainti-, talous- ja toimitilapreferensseihin liittyvät tiedot
  • Asiakkuuden hoitamiseen ja yhteydenpitoon liittyvät tiedot, kuten markkinointiin ja myyntiin kohdistetut toimenpiteet

6. Tietojen luovutus

Tietoja voidaan jakaa kolmansille osapuolille, kuten yrityksille ja asiakkaille, jotka käsittelevät tietoja meidän toimeksiannostamme, jotta pystyisimme toteuttamaan palveluitamme.

Viranomaisille henkilötietoja luovutetaan voimassa olevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa.

7. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötietoja ovat oikeutettuja käsittelemään vain ne rekisterinpitäjän työntekijät, joilla työnsä puolesta on oikeus käsitellä henkilötietoja.

Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

8. Tietojen luovutus kolmansiin maihin

VVoimme käyttää henkilötietojesi käsittelyssä palveluntarjoajia, joilla voi olla pääsy henkilötietoihisi EU-/ETA-alueen ulkopuolelta, kuten Yhdysvalloista. Huolehdimme siirtojen asianmukaisesta ja lainmukaisesta toteuttamisesta henkilötietojen käsittelyä koskevan lainsäädännön mukaisesti.

9. Tietojen säilytysaika

Tiedot poistetaan, kun tiedoille ole enää rekisteriselosteen kohdassa 4. tarkoitettua tietojen käsittelyyn liittyvää tarvetta.

10. Rekisteröidyn oikeudet

Sinulla on oikeus tarkastaa milloin tahansa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu sekä saada jäljennös tiedoista.

Sinulla on oikeus sinua koskevan tiedon korjaamiseen tai täydentämiseen. Lisäksi rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevan tiedon poistamista rekisteristä tai vastustaa tietojen käsittelyä silloin kun käsittely perustuu antamaasi suostumukseen, tai silloin, kun käsittelyperusteena on oikeutettu etumme, erityiseen tilanteeseesi liittyvällä perusteella. Rekisteröidyllä on aina kuitenkin oikeus vastustaa suoramarkkinointia.

Oikeuksia koskeva tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterin pitäjälle. Rekisteröidyn tulee esittää tarkastuspyynnössä tiedon etsimiseen tarpeelliset tiedot. Rekisterin pitäjä voi tarvittaessa pyytää täydentämään pyyntöä tai todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterin pitäjä toimittaa tiedot 30 vuorokauden kuluessa tarkastuspyynnön esittämisestä.

Sinulla on myös aina oikeus tehdä valitus asianomaiselle valvontaviranomaiselle taikka sen EU:n jäsen-valtion valvontaviranomaiselle, jossa asuinpaikkasi tai työpaikkasi sijaitsee, mikäli katsot, että emme ole käsitelleet henkilötietojasi soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

Evästeet

Evästeet ovat pieniä datatiedostoja, jotka siirtyvät tietokoneellesi, kun otat yhteyden johonkin verkkosivustoon. Evästeet tallentuvat selaimen käyttämien tiedostojen yhteyteen.

Evästeet tunnistavat tietokoneesi, kun tulet sivustolle uudelleen. Ne muistavat myös sivustolla aikaisemmin tekemäsi valinnat ja parantavat siten sivuston käyttökokemusta. Evästeiden avulla pystyy esimerkiksi tunnistamaan käyttäjän laitteet sekä mukauttamaan mahdollisia mainoksia sivuilla sekä mahdollisissa muissa palveluissa.

Jotkin evästeet ovat sivustomme teknisen toiminnan ja käytön vuoksi välttämättömiä. Nämä evästeet eivät kerää käyttäjästä tietoa, jota voitaisiin hyödyntää markkinoinnissa tai muistamaan käyttäjän valitsemia sivustoja.

Suorituskykyä mittaavat evästeemme keräävät tietoa siitä, miten käyttäjät käyttävät verkkosivujamme (esimerkiksi eniten käytetyt sivut, mahdolliset virheviestit). Nämä evästeet eivät kerää käyttäjistä tunnistettavia tietoja, vaan ne ovat anonyymejä ja niitä käytetään ainoastaan parantamaan nettisivujen toimivuutta.

Sivuilla olevat kolmansien osapuolten liitännäispalvelut (esimerkiksi mainokset, YouTube-videot, Google-tilastointi tai Facebook-liitännäiset) saattavat tallentaa käyttäjän tunnistamiseen käytettävää tietoa, mihin emme valitettavasti voi vaikuttaa. Jos haluat estää niitä seuraamasta liikkumistasi verkossa, voit kytkeä niin sanotut kolmannen osapuolen evästeet pois käytöstä selaimesi asetuksista. Ohjeet löydät selaimesi ohjesivuilta.

Jos et halua vastaanottaa evästeitä, voit muuttaa Internet-selaimesi asetuksia niin, että saat ilmoituksen aina kun evästeitä ollaan lähettämässä tietokoneellesi. Vaihtoehtoisesti voit estää evästeiden käytön kokonaan. Evästeiden käyttöä voi rajoittaa tai sen voi estää Internet-selaimen kautta (katso tarkemmat tiedot selaimen ohjeista). Jos estät evästeiden tallennuksen tai poistat ne käytöstä, jotkin verkkosivujemme toiminnoista eivät välttämättä toimi oikein.

Muutokset rekisteri- ja tietosuojakäytäntöön

Pyrimme jatkuvasti kehittämään palvelujamme ja siksi pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta ilmoittamalla siitä tällä sivulla.

© Spacer Technologies Oy 2020

Y-tunnus 3128601-3
Puh. 045 276 3157